Aanpak

veranderen - verbinden - vereenvoudigen - versterken

Hoe gaat een organisatie-architect te werk?

Exploratie en analyse. Visie, missie, strategie en waarde creaties voor duurzame groei.

Organisatieverandering doen we samen. Op weg naar de gewenste visie.

De missie brengt u naar de uitgezette visie met de juiste strategie.

Is de visie ingeslepen in de missie? Is de structuur- en cultuurverandering zichtbaar?
Van visie naar missie. Welke strategie kiest u?

U kunt bij mij terecht voor puur advies, voor coaching in het leiding geven aan verandering en hands-on workshops.
Wilt u zelf uw project uitwerken? Ook dat kan! Ik sta u enthousiast bij met feedback, inspiratie en als klankbord.

Onze methodische specialisatie om u te faciliteren in strategie-implementatie heeft als voordeel dat wij de breedte en diepte van de organisatieontwikkeling steeds voor ogen kunnen houden. Wij bewaken steeds het globale programma dat we hebben afgesproken zodat de vakspecialisten binnen dit programma uitvoeren wat er van hen wordt verwacht.

Met de KMO-portefeuille.

Als u beslist om met mij in zee te gaan, kunt u een beroep doen op de KMO-portefeuille. Ik ben officieel erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Dat betekent concreet dat de overheid 40% van uw kosten voor mijn advies, training of workshop(s) terugbetaalt.

U kunt maximum tot 10 000 euro per jaar van de overheid ontvangen. Middelgrote en grotere bedrijven en organisaties ontvangen tot 15 000 euro en krijgen 30% terugbetaald.

Erkenningsnummer: DV.A215325 

 Neem vandaag nog contact op: +32 497 79 41 58


Met Expert@Board van UNIZO.

Als u nood heeft aan externe expertise in uw onderneming kan u via Expert@Board – een initiatief van UNIZO – ook een beroep op mij doen. Expert@Board levert topexperts voor alle vakdomeinen zoals strategie, financiën, import/export, marketing, sales, HRM, opvolging, ICT, innovatie, expansie, logistiek …. U kan als ondernemer niet van alle markten thuis zijn en daarom is het zeer zinvol om u regelmatig te laten bijstaan en adviseren door externe experts. UNIZO biedt u de garantie dat u een topexpert krijgt aan een betaalbaar tarief.

Heeft uw organisatie of bedrijf nood aan verandering? Doe beroep op een generalistisch expert die zich engageert om samen met u aan organisatie-innovatie te werken.

Ja, ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
+32 497 79 41 58