Referenties

In mijn lange loopbaan heb ik met uiteenlopende organisaties en bedrijven samengewerkt. Daarbij heb ik bewust langetermijnrelaties opgebouwd en geef ik veel organisaties en bedrijven nog altijd advies.

Samen tekenen we nieuwe routes uit en bepalen we een nieuwe koers. We verbinden medewerkers en leidinggevenden met elkaar en de visie van organisaties, verenigingen en bedrijven met klanten.

We veranderen, verbinden, vereenvoudigen en versterken. Mijn klanten vertellen u het graag zelf:

Grondig te werk om verandering en verbetering aan te brengen

“Gui is ontzettend geëngageerd heel erg hands-on, resultaatgericht en pakt de dingen meteen aan. Tegelijk is hij op relationeel vlak heel discreet en diplomatisch. Hij heeft een groot analytisch vermogen, zowel van situaties als van mensen en gaat grondig te werk om verandering en verbetering aan te brengen. Gui is heel aangenaam om mee samen te werken. En vooral iemand waarop je kan rekenen.”

Katelijne Schiltz, adviseur Unizo-Ondernemersvereniging

Over mijn opleidingen: geduld, toewijding en sappige anekdotes

“Tijdens mijn opleiding tot Facility Coördinator doceerde Gui  Facility Management. Zijn drive en kennis waren opvallend. Ik verwijs nog vaak naar zijn brainstormsessies. Wat mij het meest is bijgebleven: zijn geduld, toewijding en ‘facility’-kijk op het leven: gewoon doen! Het was fijn één van zijn leerlingen te zijn.”

Cindy Kloeck, cursist facility coördinator

 

“Met sappige anekdotes uit het beroepsleven weet Gui de soms zware stof wat lichter te maken. Vooral zijn interactieve oefeningen en hoe hij verder bouwt op resultaten geven vertrouwen aan cursisten. Het is ook prettig dat Gui met zijn uitgebreide beroepservaring nog altijd openstaat voor nieuwe ideeën en visies. Ik heb op een prettige en interactieve manier heel wat opgestoken.”

Werner Glassée, cursist facility coördinator

Over projecten in de zorgsector

“Ik werkte met Gui Boven samen aan verschillende projecten in de zorgsector en heb hem altijd ervaren als een zeer integer en enthousiaste persoon. Gui heeft een  resultaatgerichte focus op de tevredenheid van de eindgebruikers van het gebouw.”

Hans De Beenhouwer, architect bij de beenhouwer + leonard architecten

Echte organisatie-architect en veranderregiseur

“Gui is een echte organisatie-architect en veranderregisseur! In onze organisatie merken we dat elke dag. Door zijn duidelijk traject en focus op uitvoering maakt Gui veel mogelijk in onze organisatie.”

Danny Meylemans, voorzitter Steinerscholen Antwerpen Basisscholen

Doelgericht en dynamisch

“Gedreven zoals hij is, gaat Gui altijd gestructureerd op zijn doel af. Zijn verantwoordelijkheidszin, dynamiek en kritisch oog sieren hem!”

Ann Maes, dagelijks verantwoordelijke wzc Grootenbosch

Coachen en motiveren

“Gui was een scherp, doortastend en begaan directeur bij SAGO. We stonden samen voor een moeilijke sanering, maar daar liet Gui zich niet door afschrikken.”

Koen Van Den Broeck, founder/senior PR & fundraising consultant bij EthiCom

 

“Ik werkte voor en met Gui bij Sago vzw. Gui was een gedreven directeur die zijn medewerkers wist te motiveren en coachen. Zijn drive en enthousiasme, evenals zijn zoektocht naar innovatie kenden geen grenzen.”

Suzy Segers, coördinator bij APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center

Duidelijke afspraken, duidelijke communicatie en transparantie

“De samenwerking met Gui was heel aangenaam. Duidelijk afspraken, duidelijke communicatie en volledige transparantie. Gui zijn begeleiding was op maat van ons bedrijf, maar hij paste zich ook zeer flexibel aan stuurde bij waar mogelijk. Hij ging heel volledig en structureel te werk. Resultaat: wij kunnen verder zonder zijn onmiddellijke ondersteuning. Ook zijn analyse over de kostenstructuren van onze aankopen, producten en verbruik was een zeer verhelderende oefening.”

Jan Bal, algemeen directeur bij Levanto

Partners

Marketingpartner van Gui Boven | organisatie-architect; Faciliteert innovatieve arbeidsorganisaties.

marketing